EM-kisavihjeet: Hollanti – Englanti | 10.7. klo 22:00

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

Hollanti ja Englanti ratkaisevat keskiviikkoiltana, kumpi etenee finaaliin Espanjaa vastaan. Tässä pelivalinta otteluun!

Hollanti – Englanti

Englannin konservatiivista pelityyliä on kritisoitu läpi kisojen, ja tärkeässä välieräottelussa tuskin nähdään yhtään sen innokkaampaa hyökkäyspeliä, kun vastassa on vaarallisiin vastaiskuihin kykenevä Hollanti. Englannin kokoonpano on laadukkaampi ja se pystynee nappaamaan pallonhallinnan itselleen, jolloin Hollannin saumat etenkin avauspuoliajalla ovat vastahyökkäyksissä.

Hollanti tyytyy etenkin ottelun alussa puolustamaan tiiviisti, sillä se tietää, ettei Englantia saa missään nimessä päästää johtoon. Englanti ei puolestaan lähde puskemaan maalintekopaikoille lainkaan väkisin, joten ottelun ensimmäinen puoliaika tulee olemaan erittäin varovaista peliä puolin ja toisin.

Mainos alkaa:

Maalintekopaikat tulevat jäämään kokonaisuudessaan ensimmäisellä puoliajalla niin vähiin, että pelikupongille kelpaa mainiosti ensimmäisen puoliajan alle 0,5 maalia, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 2.20.