Aivan levoton kanuuna Ecuadorin verkkoon – Hollannin nuori lupaus tykitti huiman maalin MM-kisoissa

Hollannin Cody Gapko

Hollannin nuori lupaus Cody Gapko nousi komealla tavalla esiin, kun hän teki joukkueensa ainoan maalin ottelussa Ecuadoria vastaan.

Hollanti ja Ecuador päätyivät tasapeliin lukemin 1-1 perjantaina pelatussa Qatarin MM-kisojen A-lohkon kamppailussa. Hollanti oli ensimmäisellä jaksolla selkeästi niskan päällä ja iski ainokaiseksi jääneen maalinsa jo kuudennella peliminuutilla.

Maaliin johtanut laukaus lähti huippulupaus Cody Gakpon jalasta. Gakpolle avautui paikka rangaistusalueen rajalle joukkuetoverin ovelasta jättösyötöstä. Gakpo käytti syntyneen tilan, eikä jättänyt mitään sattuman varaan.

Gakpo latasi vasurillaan aivan hervottoman kanuunan, joka painui täysin vastustamattomasti maalin vasempaan yläpesään. Laukaus oli siis paitsi voimakas, mutta myös erittäin tarkka, eikä Ecuadorin maalivahdille jäänyt mahdollisuuksia sen torjumiseen.

Tauolle mentiin Hollannin 1-0-johdossa, mutta toisen jakson alussa Ecuador pääsi kunnolla mukaan, kun Enner Valencia tasoitti pelin 49. minuutilla. Tämän jälkeen joukkueet eivät enää kyenneet tekemään pesäeroa tulostaululla ja pisteet menivät jakoon.

Hollannin huippulupaus Cody Gapko lataa huikean laakin Ecuadorin verkkoon:

Katso myös: Wales-veskari tuli kauaksi vastaan – jyräsi vastustajan rajusti ja lensi punaisella ulos


Joukkueet: