Hurjan EM-trillerin alkutahdit lyötiin pahalla mokalla – Hollannin Donyell Malen tuuttasi pallon omaan maaliin

Donyell Malen Hollanti

Hollannin ja Itävallan välisestä EM-ottelusta tuli maalirikas trilleri ja Hollannin Donyell Malen teki avausmaalin omaan päähän.

Itävalta jysäytti tiistain alkuillan EM-ottelussa Hollantia vastaan melkoisen yllätyksen nappaamalla värikkäästä pelistä 3-2-voiton ja painelemalla samalla D-lohkon voittoon. Hollanti jäi lohkossa kolmanneksi, mutta on neljällä pisteellään varmasti jatkossa yhtenä parhaista lohkokolmosista.

Ottelu sai Itävallan kannalta todella onnekkaan alun, kun pallo päätyi täysin vahingossa Hollannin maaliin jo 6. minuutilla. Itävallalla oli myös melko vähän osuutta asiaan. Pallo keskitettiin Itävallan hyökätessä Hollannin rangaistusalueelle ja Hollannin Donyell Malen syöksyi katkomaan keskitystä.

Mainos alkaa:

Hän onnistui katkon sijasta ohjaamaan pallon kovalla voimalla kohti omaa rysää ja pallo painuikin sinänsä komeasti verkon perukoille. Malen jäi hetkeksi keräämään itseään kentän pintaan tajuttuaan mitä oli juuri tehnyt.

Hollannin Donyell Malen liukuu pallon omaan maaliin:

Katso myös: Uskomatonta draamaa – Italian Mattia Zaccagni pelasti Italian kuilun partaalta huikealla viime hetken maalilla


Joukkueet: