Video: Hokki-hyökkääjä kilahti täysillä – riehui itselleen 52 jäähyminuuttia samasta tilanteesta

Valtteri Niemi Hokki

Hokki-hyökkääjä Valtteri Niemi pärähti aivan totaalisesti lauantain Mestis-kierroksella ja keräsi yhdeltä istumalta 52 jäähyminuuttia.

Kajaanin Hokin lauantain Mestis-kierroksen vierasottelu Imatran Ketterää vastaan ei kauniisti sanottuna mennyt aivan putkeen, kun Hokki otti käkättimeen selvästi maalein 5-1.

Hokki otti maalitilaston lisäksi turpiinsa myös jäähyminuuteissa, kun hyökkääjä Valtteri Niemi poltti päreensä aivan täysin ottelun kolmannen erän alkupuolella.

Mainos alkaa:

Hokille oli juuri tuomittu kahden minuutin rangaistus, kun vaihtopenkillä istunut Niemi menetti malttinsa ja alkoi soittamaan poskea ottelun päätuomarille.

Niemi huusi itselleen ensin kahden minuutin käytösrangaistuksen, mutta tämä vain lisäsi bensaa liekkeihin. Niemi jatkoi posken soittamista ja sai 10 minuutin käytösrangaistuksen. Kun Niemi oli vauhtiin päässyt, niin hän ei nähnyt mitään syytä lopettaa, vaan mesosi itselleen pelirangaistuksen käytöksestä.

Tuomion saatuaan Niemi lähti luistelemaan ulos kaukalosta ja rikkoi mailansa lyömällä sen poikki maalikehikkoon. Tästä hänelle tuomittiin toinen pelirangaistus. Niemi jatkoi vielä kiehumistaan kävellessään koppiin ja teki käytösrangaistuksen merkkiä pilkkaavalla tavalla tuomarin suuntaan.

Niemi saanee kilahduksestaan vielä lisärangaistuksia kurinpitäjältä, mutta ilman niitäkin hän sai aikaan kelpo läjän rangaistuksia, sillä hän keräsi riehumisellaan kaiken kaikkiaan 52 jäähyminuuttia.

Kajaanin Hokin Valtteri Niemi polttaa päreensä Ketterä-Hokki -ottelun tuomarille ja riehuu itselleen 52 jäähyminuuttia:

Katso myös: Video: Mieletön soolomaali – Lukon Kristian Pospisil ”potkulautaili” koko kentän läpi


Joukkueet: