Käsittämätön moka – HockeyAllsvenskanin seurat pitivät maajoukkuetauon liian aikaisin

hockeyallsvenskanin IIHF (generic hockey) Jääkiekkoliitto / Pallomeri.net

HockeyAllsvenskanin seuroille ja päättäjille kävi uskomaton moka otteluohjelmaa tehdessä, sillä maajoukkuetauko vietettiin liian aikaisin.

Kun Euroopan suurimmat kiekkosarjat pitävät taukoa maaotteluiden vuoksi, niin joukosta tulee löytymään yksi poikkeus. Ruotsin kakkostason HockeyAllsvenskanin seuroille ja päättäjille näet sattui aivan uskomattoman kiusallinen moka ja sarjan maajoukkuetauko pidettiinkin jo viime viikolla.

HockeyAllsvenskanin pelit jatkuvat jo tiistaista lähtien, kun maajoukkuetapahtumat ovat vasta alkamassa. Kyseessä oli luonnollisesti puhdas vahinko, joskin hyvin erikoinen sellainen, sillä yksikään otteluohjelmasta päättänyt taho ei tajunnut virhettä ajoissa.

– Koronaviruksen ja kaiken tämän vuoksi se meni erittäin nopeasti. Saimme liigalta ehdotuksen ja meidän piti todella tarkistaa se yhdessä päivässä, tai siis 24 tunnissa, MoDo Hockeyn urheilujohtaja Henrik Gradin kommentoi Hockeynews.se:n haastattelussa.

Mora IK:n urheilujohtaja Peter Hermodsson puolestaan oletti, että Allsvenskanin johto tarkistaa ohjelman vielä ennen kauden alkua.

– Ajattelimme, että se käydään vielä läpi. Ihmiset ajattelivat väärin, eikä yksikään seura huomannut virhettä ennen kuin oli liian myöhäistä, Hermodsson totesi.

Tsekkaa myös: Lähde: SKA Pietarilta kova kaappaus – Leo Komarov palaa Eurooppaan