Hockey GM pelipäiväkalenteri ja otteluohjelma – tässä työkalu NHL:n Fantasy-peliin

NHL Hockey Day NHL Draft Hockey GM NHL 4 Nations Face-Off
Kuva: Getty Images

Liigapörssi pilalle -työkalu on varmasti kaikille lätkäfaneille tuttu, mutta se saattaa vielä tulla yllätyksenä, että tarjoamme myös vastaavan Hockey GM pilalle -työkalun.

Liigapörssin suosio on kiistaton Suomessa, mutta tämän lisäksi myös maailman paras kiekkosarja NHL tavoittaa ison määrän nykyisin faneja. Tämä tarkoittaa sitä, että yhä useampi myös haluaa pelata NHL:n Fantasy-peliä. Hockey GM -nimeä kantava peli perustuu täysin samanlaiseen formaattiin kuin Liigapörssi, joten idea on tuttu.

Tarkoituksena on koota joukkue (3 hyökkääjää, 2 puolustajaa ja maalivahti), joiden avulla yrität kerätä joukkueellesi pisteitä. Pelaajiesi suoritukset oikeassa elämässä määrittävät sen, miten paljon pisteitä tilille kulloinkin kilahtaa.

Mainos alkaa:

Olemme yrittäneet helpottaa pelaajien urakkaa luomalla työkalun, joka antaa mieletöntä apua esimerkiksi vaihtojen miettimiseen. Saat tarkat tilastot tulevista peleistä, joten näet kätevästi, mitkä joukkueet jäävät esimerkiksi pienelle tauolle. Tämän lisäksi dataa löytyy pelaajista, mitkä antavat apua siihen, että kenet kannattaisi ehkä vaihtaa sisään ja kenet ulos.

Hockey GM pilalle onkin työkalu, joka sinun todellakin kannattaa nyt tallentaa kirjainmerkkeihisi, jotta jatkossa löydät nopeasti sivuille, kun haluat saada apua pelisi pelaamiseen. Se on varma, että kaveriporukassasi voittoa ei napata ilman tämän upean sivun tarjoamaa apua.

Löydät työkalun sivustomme Liigapörssi pilalle -osiosta, josta pääset valitsemaan Liigan ja NHL:n välillä sarjan. Täksi kaudeksi myös vastaava osio löytyy futisfanien suuressa suosiossa olevaan Fantasy Premier Leagueen. Tutustu FPL Pilalle -sivuun TÄSTÄ LINKISTÄ!