Video: HJK-veskarilta järkyttävä virhe – Klubin kaudesta tulossa täydellinen katastrofi

HJK

HJK kärsi nolon 2-1-tappion sunnuntaina, kun sarjanousija KPV oli kotonaan vahvempi. Ottelun voittomaali oli vierasjoukkueen kannalta äärimmäisen nolo.

Klubi yritti vielä pitää mestaruushaaveitaan elossa, kun se lähti Kokkolaan hakemaan täyttä pistepottia. Lopputulos oli kuitenkin jatkumoa tähän kauteen, sillä tuliaiseksi ei tarttunut ainuttakaan pistettä.

Tappio tuli äärimmäisen katkeralla tavalla, koska Klubin maalivahti Maksim Rudakov lahjoitti järkyttävällä kämmillä KPV:lle 2-1-maalin. Rudakov ei saanut syöttöä kunnolla haltuun, minkä jälkeen suoritus sai surullisen päätöksen, kun venäläinen sohaisi pallon KPV-pelaajan kautta suoraan omiin.

Tappio saattoi tarkoittaa lopullisesti mestaruushaaveiden murenemista, koska ero kärkeen alkaa olemaan jo sen verran pitkä. Varsinkin kun edessä on useampi joukkue, joten kurominen on entistä vaikeampaa.

Mikäli mestaruus jäisi haaveeksi, niin se olisi täydellinen katastrofi kovia panostuksia tehneelle Klubille. Kaiken lisäksi europelitkin päättyivät pettymykseen ja Suomen Cupissakin lähtö tuli aikaisessa vaiheessa.

HJK-veskarilta järkyttävä moka

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: