HJK ulos Mestarien liigasta lähes sairaalla tavalla

pallomeri.net

HJK:n matka eurokentillä päättyi todella dramaattisesti viimeisten minuuttien aikana. Lopputulos pelissä oli 4-3 Astanalle, mutta vaiheet, joilla tähän päädyttiin olivat suomennettuna sairaat ja surulliset.

HJK siirtyi 43 minuutilla jo 2-0 johtoon kun Astana lopetti pelaamisen luultuaan pallon käyneen yli sivurajan. Gideon Bah kävi puskemassa Klubille jo varman näköisen jatkopaikan.

Heti perään alkoi Daniel Örelundin hörppäily. Klubin maalivahti otti homman haltuun imaisemalla kohti tulleen kaukolaukauksen ja tauolle lähdettiin 2-1 tuloksesta Klubin johdossa.

Mainos alkaa:

Toisen puoliajan alkuun saatiin todella kylmä suihku kun boksiin tullut vaarattoman oloinen pallo osui kaksinkamppailutilanteesa Klubin topparia käteen. Käsittämättömän näköinen tuomio ja pallo pilkulle – peli tasan 2-2. Pilkku oli täysin otettavissa, mutta se meni ruotsalaismaalivahdin vatsan alta sisään.

Astana otti kolmannen maalin myötä kiinnityksen jatkopaikkaan kun laiturin liikaa maalia kohti lähtenyt keskitys upposi  takaylänurkkaan Örelundin yli. Käsittämätöntä sähläilyä maalivahdilta.

Eikä tässä vielä kaikki. Upean pelin pelannut Erfan Zeneli kalasteli omalla hyökkäysalueella Astanalle suoran punaisen puhtaalla filmaamisella. Viimeiselle 15 minuuttiselle Klubi pääsi jahtaamaan tasoitusta ylivoimalla.

Lopulta tapahtui jotain ihmeellistä kun olimme jo menettämässä toivoa. Keskitystilanteessa hyvästä paikasta Astanana pelaaja osui palloon kädellä ja tasoitusta päästiin hakemaan Zenelin pilkulla. KYLLÄÄÄÄ!!!! Klubi tasoihin, ylivoima ja vain pari minuuttia varsinaista kelloa jäljellä.

Mutta ei. Astana otti kulmasta minuutti ennen loppua voittomaalin ja peli päättyi Saatanan (kirjoitusvirhe, Astanan) 4-3 voittoon. PISTE.

Sääliksi käy. Harmittaa, jopa hieman ketuttaa. Nämä on näitä, eteenpäin on mentävä. Ja NÄIN.