HJK neuvotteli ottelusiirrosta Fenerbahcen kanssa – Aki Riihilahti: ”Helpompi kv-tasolla sopia kuin AVI:n kanssa”

hjk aki riihilahti - pallomeri.net

HJK selvitti torstaina tiensä Eurooppa-liigan karsintojen viimeiseen vaiheeseen, mutta kotiottelun ajankohta on osoittautunut ongelmalliseksi.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) päätti nimittäin kiristää Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kuntien kokoontumisrajoituksia. Rajoitukset tulevat voimaan 20. elokuuta ja ne ovat voimassa ainakin 12. syyskuuta saakka.

HJK:n ja Fenerbahcen välinen ottelupari käynnistyy Turkissa 19. elokuuta, ja Helsingissä puolestaan pelataan viikkoa myöhemmin.

Aki Riihilahti kertoi torstaina Twitterissä, että otteluiden vaihtamisesta päittäin on neuvottelut käynnissä, jotta HJK pääsisi pelaamaan kotiottelunsa rajoitusten alkua edeltävänä päivänä – ja näin ollen saisi ottaa yleisöä sisään.

Riihilahti avasi tilanteen kulkua tweetissään.

– Fenerbache johdon kanssa keskusteltu mahdollisesta otteluparin siirrosta, jotta yleisöllä olisi selkeys miten peliin voi turvallisesti tulla ailahtelevasta rajoitussekoilusta huolimatta.

– Epätodennäköistä että UEFA hyväksyy siirron mutta helpompi kv tasolla sopia kuin AVI:n kanssa, Riihilahti sivalsi viranomaisten suuntaan.

Myöhemmin torstaina Riihilahti tweettasi, ettei siirto ollut onnistunut.

Aki Riihilahti kuittasi avin suuntaan:

Mikäli tweetit eivät näy, voit katsoa ne Riihilahden Twitter-tilillä.


Joukkueet: