HJK-lupaus Topi Keskinen ällistytti soolollaan – pinkoi lähes koko kentän läpi ja viimeisteli kylmänviileästi

Topi Keskinen HJK

HJK:n 20-vuotias nuori lupaus Topi Keskinen nousi huikealla tavalla esiin, kun hän sooloili upean osuman Metroderbyssä.

HJK:n tarttui kaksin käsin mestaruuteen kiinni kaatamalla Hongan keskiviikkona Helsingissä pelatussa Metroderbyssä maalein 3-0. Näin ero ottelun vähemmän pelanneeseen KuPS:iin on seitsemän pistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos KuPS häviää sunnuntaina kotonaan SJK:lle, ei KuPS:illa ole enää mahdollisuutta tavoittaa HJK:ta, jolloin HJK:n mestaruus varmistuu.

Kotiyleisö pääsi keskiviikkona ihailemaan komeita maaleja, joista häkellyttävin nähtiin 50. minuutilla, kun pallo pelattiin 20-vuotiaalle Topi Keskiselle ja nuori lupaus kuljetti lähes koko kentän läpi.

Oman maalin edustalta startannut Keskisen soolomaali oli varmasti yksi liigakauden komeimmista osumista. Matkalla maalintekoon Keskinen jätti nopeudellaan taakseen honkalaisen toisensa jälkeen. Keskinen huipensi soolonsa väistämällä hienosti puolustajan liukutaklauksen ja ohittamalla lopuksi vastaan syöksyneen Honka-vahti Maksim Rudakovin.

- Hyvältä maistuu. Se oli kuin pedattu minulle, Jesse Öst taisi saada kauden ensimmäisen maalisyöttönsä, kun nyrkkeili pallon minulle. Ja kun latu oli auki, sitten piti vain painaa, Keskinen kertasi maaliaan Ruudun haastattelussa.

HJK:n Topi Keskinen viimeistelee huikean soolomaalin Metroderbyssä:

Katso myös: Täydellinen laukaus! Liverpoolin Dominik Szoboszlai tykitti pallon vastustamattomasti ylänurkkaan


Pelaajat:
Joukkueet: