Video: HJK teki melko kyseenalaisen maalin – kävikö pallo kokonaan sisällä?

Roope Riski HJK haamumaali kävikö pallo sisällä / Pallomeri.net

Veikkausliigan kärkikamppailu oli värikäs ja puhuttava. HJK:n 1-1-tasoitusmaali oli hyvin erikoinen, sillä pallo ei välttämättä käynyt kokonaan sisällä.

HJK ja KuPS kohtasivat Veikkausliigan lauantain kierroksella ja kyseessä oli todellinen kärkikamppailu. Ottelu oli kärkikamppailun veroinen myös tapahtumiensa osalta, sillä väriä ja parranpärinää kentällä saatiin mukavasti aikaan.

Ensimmäinen hämmenystä aiheuttanut tilanne nähtiin, kun HJK:n Roope Riski viimeisteli vapaapotkun jälkitilanteesta lukemiksi 1-1. Tai siis kysymys kuuluu, että viimeistelikö? Tv-kuvista on näet todella vaikea sanoa varmaksi kävikö pallo kokonaan maaliviivan toisella puolella.

KuPS:n Ilmari Niskanen oli maaliviivan sisäpuolella potkaistessaan pallon kauemmaksi, mutta pallon on oltava kokonaan maalin sisällä, joten on mahdollista, että Niskanen onnistuikin pelastamaan tilanteen. Avustava erotuomari kuitenkin hetken miettimisen jälkeen näytti maalia ja tasoitus jäi voimaan.

Mainos alkaa

Ottelu päättyi lopulta tasalukemin 2-2, kun toisessa hämmästelyä aiheuttaneessa tilanteessa HJK:lta hylättiin maali aivan loppuhetkillä paitsion vuoksi.

HJK tasoittaa lukemiksi 1-1, mutta käykö pallo kokonaan maalissa:


Joukkueet: