HJK mokasi nolosti, KuPS iski välittömästi tikaria – ”Meidän muistikuviemme mukaan…”

HJK Suomen cup 2020 / Pallomeri.net

HJK ei ollut aivan hereillä uuden kauden kynnyksellä, sillä joukkue pelasi paitojensa osalta yhä hallitsevana mestarina. KuPS otti tilanteesta ilon irti.

HJK avasi mahdollisuuden pienelle somenokittelulle, kun joukkue pelasi Suomen Cupia viime kauden paidoissaan. Asiassa ei olisi muuten mitään ongelmaa, mutta seuran huoltoportaalle ei tullut mieleen se, että paitoja koristi yhä hallitsevan Veikkausliiga-mestarin kultaiset hihamerkit.

Mestaruuden viime kaudella voittaneen Kuopion Palloseuran leirissä tämä huomattiin ja seuran someosasto painoi välittömästi tikaria Twitterissä.

Mainos alkaa

– Arvoisa HJK. Huomasimme, että pelipaitojenne hihaa koristaa hallitsevan mestarin kultainen hihamerkki. Meidän muistikuviemme mukaan pysti ei kuitenkaan tullut Töölöön vaan tänne Kallaveden rannoille. Toivottavasti peliasustanne ei vielä löydy sitä kolmatta tähteä, KuPS:n someosasto kuittaili viitaten HJK:n mestaruuksien määrään.

HJK on voittanut kaikkiaan 29 Suomen mestaruutta ja seuran logossa on sen ansiosta kaksi tähteä. Kolmas tähti vaatii vielä 30. mestaruuden.

Lue myös: Patrik Laine pelasi golfia 24 tuntia putkeen – 126 väylän maratonilla kerättiin rahaa juniorityöhön


Joukkueet: ,