HJK jatkoon Mestarien liigassa – Murilo tasoitti yhteismaalit ovelalla vapaapotkulla

Murilo HJK

HJK meni Mestarien liigassa jatkoon voitettuaan RFS:n rankkareilla. Murilo mahdollisti tämän tasoittamalla yhteismaalit upealla vaparilla.

HJK näytti jo joutuvan ulos Mestarien liigasta, kun joukkue jäi jo kahden maalin tappiolle vierasottelussa latvialaista RFS:ää vastaan. HJK:lla oli kuitenkin hihassaan se ässä, että alla oli ensimmäisestä osaottelusta 1-0-voitto.

Yksi maali siis riiti viemään HJK:n jatkoajalle, mutta ei riittänyt tuomaa voittoa, kun vanhasta vierasmaalisäännöstä taannoin päätetiin luopua. HJK lopulta sai kuin saikin kaipaamansa oljenkorren, kun heille tuomittiin vapaapotku aivan rangaistusalueen tuntumasta.

75. minuutilla annettua vaparia asettui ampumaan Murilo, joka oli punonut juuri oikeanlaisen juonen RFS:n päiden menoksi. Hän ampui kovan kudin, mutta ei yrittänytkään kierrättää vetoaan muurin yli, vaan hän latasikin ovelan maannuoliaisen aivan oikeaan alakulmaan, eikä jättänyt RFS-veskarille mitään saumaa torjua laukaustaan.

Ottelu venyi lopulta aina rangaistuspotkukisaan asti, jossa HJK:n viisikko kesti paineet paremmin. Kaikki HJK:n laukojat näet upottivat omat pilkkunsa, kun taas RFS:n kolmas vetäjä hassasi omansa. Näin HJK pääsi juhlimaan paikkaa seuraavalla kierroksella yhteismaalein 3-2.

Murilo ampuu komealla vaparilla yhteismaalit tasoihin vierasottelussa RFS:ää vastaan:

Katso myös: Liverpoolin tähtihankinta Darwin Nunez debytoi nolosti – ampui pallon avopaikasta koomisesti aivan taivaisiin


Joukkueet: