HJK-Malmö näkyy suorana lähetyksenä – näin katsot ottelun TV:stä

HJK-Malmö Petteri Forsell Riku Riski HJK

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tiistai-iltana Helsingissä, kun HJK isännöi ruotsalaista Malmöä. Näin katsot klo 19:00 alkavan HJK-Malmö-ottelun TV:stä.

Klubi jahtaa jatkopaikkaa Mestarien liigan karsinnoissa, kun ohjelmassa on toinen osaottelu Malmöä vastaan. Joukkueiden viime viikolla pelattu avausottelu päättyi ruotsalaisten 2-1-voittoon, joten hallitseva Suomen mestari lähtee toiseen osaotteluun takaa-ajajana.

Malmö on tiistainakin hienoinen suosikki, mutta tekonurmi antaa ehdottomasti paremmat lähtökohdat Klubille, joten kotietua voidaan pitää tänään selvästi suurempana.

Jatkopaikka takaisi jo helsinkiläisille pääsyn yhden euroturnauksen lohkopeleihin. Puolestaan tippuminen tarkoittaisi karsintojen jatkumista Eurooppa-liigan puolella. Jatkopaikalla vastaan asettuu skotlantilainen Rangers ja tappiolla puolestaan Neftchi.

Näin katsot HJK-Malmö-ottelun TV:stä

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä HJK-TV:n kautta. Se on samalla myös ainoa mahdollinen kanava katsoa illan jännittävä koitos kotisohvilla. Saat lähetyksen auki netistä, kun avaat HJK-TV:n ja maksat ottelun näkemisestä vaadittavan hinnan. Kamppailun katsominen maksaa 14,99€.