HJK kaatoi SJK:n Veikkausliigan huippukamppailussa

hjk kaatoi sjk:n huippukamppailussa
hjk kaatoi sjk:n huippukamppailussa

HJK voitti hallitsevan Suomen mestarin SJK:n numeroin 2-1 (0-1) jalkapallon Veikkausliigan huippukamppailussa maanantai-iltana Helsingissä.

Avausjaksolla nähtiin yksi maali ja sen teki vierailija. SJK siirtyi vierasjohtoon 26. minuutilla, kun Matti Klinga teki hienon esityön ja Tuco osui, 0-1. Näissä numeroissa tepasteltiin myös tauolle.

HJK nousee rinnalle ja ohi huippukamppailussa

SJK oli lähellä lisätä johtoaan heti toisen 45-minuuttisen alkutaipaleella. Vaarallinen hyökkääjä Riku Riski pääsi avopaikkaan, mutta laukaus heilahti yli. Pian perään HJK:lla oli loistava tasoituspaikka, kun joukkue sai SJK-puolustuksen hölmöilyn jälkeen epäsuoran vaparin noin 5 metristä. SJK kuitenkin selvitti tilanteen.

Sitten 68. minuutilla HJK sai tehtyä tasoituksen. SJK:n Tarmo Kink puolusti päätyrajajalla todella lepsusti ja Medo pääsi vapaasti keskittämään maalille, missä Alfredo Morelos puskipallon sisään, 1-1.

Ja 73. minuutilla kotijoukkueen japanilaistähti Atomu Tanaka pamautti upealla laukauksella HJK:n 2-1-johtoon. HJK:lla oli lopussa vielä ylärima, mutta ei mennyt. 2-1-numerot olivat myös loppulukemat!

Veikkausliigan tulokset ja sarjataulukko TÄSTÄ.