HJK – Fenerbahce tulee suorana lähetyksenä – näin katsot ottelun TV:stä

HJK Konferenssiliigan
Kuva: Getty Images

HJK pelaa torstai-iltana paikasta Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, kun vastaan asettuu turkkilainen suurseura Fenerbahce. Ottelu alkaa klo 19:00.

HJK:n maalille jättimäinen kerroin 20.00! Tarjolla myös 200 käteiskierrosta!

Klubi kävi viime viikolla Turkissa pelaamassa mallikkaan ottelun, vaikka lopulta tuloksena olikin 1-0-tappio. Tulos kuitenkin antaa loistavat saumat kotiotteluun, joten kaikki on jatkopaikan suhteen auki.

Mainos alkaa

Kuitenkin voitto on ainut tulos, jolla helsinkiläiset pitävät elossa toiveet jatkopaikasta. Lähtökohdat ovat kuitenkin siltä kantilta hieman rennommat, että taskussa on paikka jo vähintään Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

Fenerbahcen lyöminen vaatii täydellisen ottelun, sillä pelaahan turkkilaisjoukkueen riveissä muun muassa sellainen pelimies kuin Mesut Özil.

Näin katsot HJK – Fenerbahce -ottelun TV:stä

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä HJK-TV:n kautta. Se on samalla myös ainoa mahdollinen kanava katsoa illan jännittävä koitos kotisohvilla. Saat lähetyksen auki netistä, kun avaat HJK-TV:n ja maksat ottelun näkemisestä vaadittavan hinnan. Kamppailun katsominen maksaa 14,99€. Ottelu on suomenkielisellä selostuksella.