Hurja näky Veikkausliigassa – HJK-fanit polttivat HIFK-fanien lakanan keskellä katsomoa

HJK-fanit polttaa HIFK-lakanan

Veikkausliigan ottelussa nähtiin HJK-fanien päädyssä yllättävä ja hurja näky, kun HIFK-fanien lakana poltettiin keskellä katsomoa.

Veikkausliigan Helsingin Jalkapalloklubi-Kuopion Palloseura -ottelussa nähtiin sunnuntaina katsomossa vaaratilanne, kun HJK:n fanit polttivat HIFK:n faniryhmä Stadin Kingien lakanan, jonka he olivat luonnollisesti myös varastaneet.

HJK-fanit kostivat samalla vuoden takaiset tapahtumat. Stadin Kingit olivat saaneet haltuunsa HJK-fanien lakanan ja laittoivat sen palamaan Stadin derbyn yhteydessä. Lakanansa polttamisesta suivaantuneet Klubi-fanit ryntäsivät derbyssä kentälle. Ottelu keskeytettiin hetkeksi ja koirapartiot tulivat kentälle.

HIFK pelaa nykyään alemmalla sarjatasolla Ykkösessä, mutta seurojen fanien välillä on yhä syvää eripuraa. HJK:n fanit nimittelivät HIFK:ta viime vuonna ”torakoiksi” viitaten siihen, että HIFK pelaa vuokralaisena Töölön stadionilla, jota hallinnoi HJK:n toimintaan kuuluva Stadion Management-yhtiö. Tosin itse stadionin omistaa yhä Helsingin kaupunki

HJK-fanit polttivat HIFK-fanien lakanan keskellä katsomoa KuPS-ottelussa:

Katso myös: Innokas fani rynni kentälle – Lionel Messin eliittihenkivartija säntäsi oitis kimppuun


Joukkueet: