Video: HJK:n Faith Friday Obilor sai 6 ottelun pelikiellon sikailuistaan

Faith Friday Obilor HJK pelikielto - pallomeri.net

HJK ja Inter kohtasivat viime maanantaina. Ottelun puhuttanein tilanne nähtiin avausjaksolla, kun Faith Friday Obilor sai suoran punaisen kortin.

Obilor suoritti 36. minuutilla ruman pulkkataklauksen, jonka kohteena oli Interin Luciano Balbi. Tämän jälkeen joukkuekaveriaan puolustamaan tullut Mikko Kuningas sai myös kokea nigerialaistopparin raivon, kun tämä töytäisi Kuninkaan kentän pintaan.

Ottelun päätuomari Mattias Gestranius nosti Obilorille hetkeäkään miettimättä suoran punaisen kortin.

Asia eteni Veikkausliigassa poikkeuksellisesti aina kurinpitovaliokuntaan asti. Obilor selitti vastineessaan, että oli yrittänyt pelata palloa, mutta kurinpitäjät eivät tätä selitystä uskoneet ja miehelle mätkäistiin automaattisen kahden ottelun pelikiellon päälle vielä neljän ottelun panna.

– Kurinpitovaliokunta ei yhdy Obilorin näkemykseen, vaan katsoo asiassa esitetyn selvityksen perusteella, että Obilor on yrittänyt vahingoittaa vastustajaansa. Hän on ottanut vauhtia tilanteeseen tullessaan ja osunut vastustajaan molemmat jalat ilmassa, raportissa todetaan.

Lisäksi erotuomari Gestranius totesi kurinpitoraportin mukaan, että jo pelkästään Kuninkaaseen kohdistunut töytäisy oli yksinään punaisen kortin arvoinen teko. Koko raportin voit lukea Palloliiton sivuilta.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana lähetyksenä välittää Ruutu.

Faith Friday Obilor hölmöili itselleen pitkän pelikiellon:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Ruudun Veikkausliiga-sivulla.


Pelaajat:
Joukkueet: ,