Eurooppa-liiga: HJK – Real Betis – näin katsot ottelun TV:stä

HJK Helsinki
Kuva: Getty Images

Eurooppa-liiga tarjoilee suomalaisittain jäätävän kovan taiston torstaille, kun HJK kohtaa La Ligassa pelaavan Real Betisin.

Klubin taival Eurooppa-liigassa käynnistyy torstaina, kun vastaan asettuu La Ligassa pelaava Betis. Haaste on aivan valtaisa, sillä onhan espanjalaisjoukkue täysin eri luokan nippu.

Täysin toisenlaisilla resursseilla operoiva Betis on valtaisa ennakkosuosikki. Klubi voi kuitenkin lähteä taisteluun ilman paineita, sillä tavoitteet on täynnä ja nyt on ainoastaan voitettavaa.

Tekonurmi tuo varmasti oman mausteensa kamppailuun ja tähän kulminoituu myös helsinkiläisten mahdollisuudet yllätykseen, koska kotietu on ollut poikkeuksellisen vahva.

Lähtökohtaisesti kuitenkin Klubi on lohkon heikoin joukkue, joten jokainen voitto olisi kova suoritus. Nähdäänkö torstaina ensimmäinen jättipaukku?

Näin katsot HJK-Betis-ottelun TV:stä

Eurooppa-liigan TV-oikeudet ovat Viasatin hallussa, joten tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Klubin ottelu tulee suorana lähetyksenä Viasatin ja Viaplayn kautta. Ilmaiseksi valitettavasti otteluita ei näe, vaan suorien lähetysten katsominen vaatii maksupaketin.

Torstain taisto Betisiä vastaan käynnistyy klo 19:45.


Joukkueet: