Video: Päät kolisivat HIFK:n CHL-avauksessa – Olli Palolalle yhden ottelun pelikielto, Zürich-hyökkääjälle kaksi peliä

John Quenneville Zürich Lions Otto Salin HIFK / Pallomeri.net

HIFK:n CHL-avauksessa nähtiin kaksi rumaa tööttiä, joista tuli ulosajot ja molemmat poikivat myös pelikieltoa taklaajille.

HIFK kävi ryöstöretkellä Zürichissä CHL-kauden avauskierroksella ja vei Lionsia lopulta maalein 3-0. Ottelusta tuli erittäin kiihkeä sekä kuuma ja mukaan mahtui myös kaksi ulosajon arvoista taklausta puolin ja toisin.

Ensimmäinen näistä tapahtui toisessa erässä, kun Zürichin John Quenneville ajeli HIFK:n 17-vuotiasta Otto Salinia suoraan kupoliin. Ulosajon lisäksi Quenneville sai CHL:n kurinpitoelimeltä kahden ottelun pelikiellon.

Mainos alkaa

Lisää tuli kolmannen erän alkupuolella, kun HIFK:n Olli Palola tuli kuolleesta kulmasta ja myöhässä kiinni Zürichin Marco Pedrettiin, joka oli pelaamassa kiekkoa kauemmas. Palolan kyynärpää nousi korkealle ja kajahti tylysti Pedrettin päähän aiheuttaen samalla sen, että hänen päänsä kajahti pleksiin. Palola sai CHL:n kurinpitoelimeltä yhden ottelun pelikiellon.

Näiden tapausten lisäksi molemmille joukkueille annettiin loppuhetkillä tulleista torikokouksista kaksi ulosajoa tappelemisesta ja ottelussa jaettiin kaikkiaan 161 jäähyminuuttia.

Zürichin John Quenneville sai kahden ottelun pelikiellon tästä taklauksesta:

HIFK:n Olli Palola sai yhden ottelun pelikiellon tästä taklauksesta:

Katso myös: Video: Kunnon hasardi olympiakarsinnoissa – Etelä-Korean pakki antoi namupassin Norjan voittomaaliin


Joukkueet: ,