HIFK–TPS-KISA: Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa!

Torstai-illan ainoa liigaottelu pelataan HIFK:n ja TPS:n välillä. Kuuman matsin kunniaksi laitetaan pystyyn klassinen avausmaalikisa!

Tsekkaa myös: Lunasta 10€ riskitön veto lätkävedonlyöntiin!

Avausmaalikisa – jätä veikkauksesi tähän:

Muista lukea kupongin alta tarkemmat säännöt & ehdot. Onnea skabaan!

Mainos alkaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen HIFK–TPS-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy torstaina 23.9. klo 18:30.

Esimerkkiveikkaus: 11:26, tai vaikkapa 34:57.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy varsinaisen peliajan jälkeen 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on, että olet asettanut Coolbetilla tällä viikolla (20.9. –>) minkä tahansa vedon, millä tahansa panoksella – kuitenkin ennen kuin HIFK–TPS alkaa.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!