HIFK on vakavissa taloudellisissa ongelmissa – konkurssin uhka on todellinen

HIFK-Ilves 2020 / Pallomeri.net

Veikkausliigassa pelaava HIFK on ajautunut taloudelliseen kriisiin, sillä kassa on tyhjä ja konkurssin uhka on todellinen.

Helsinkiläisseura julkaisi torstaina tiedotteen sivuillaan, jossa avattiin nykyistä taloudellista tilannetta läpi. Tällä hetkellä tilanne on kriittinen, sillä konkurssin uhka on todellinen, mikäli rahaa ei löydy nopeasti.

– Olemme taloudellisesti saavuttaneet pisteen, missä olemme erittäin vakavan tilanteen edessä. On sanottava ääneen, että Veikkausliiga-kauden jatkamiseksi vielä heinäkuussa tarvitsemme apuanne ja panostanne, hyvät HIFK:n ystävät ja HIFK-perheen jäsenet, kommentoi yhtiön pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Heikki Pajunen tiedotteessa.

Pajunen kommentoi tarkemmin taloudellisia ongelmia STT:lle. Nämä luvut paljastavat sen karun todellisuuden, kuinka suuresta ongelmasta on kyse.

– Akuutti tarve on puoli miljoonaa euroa tälle vuodelle ja 140 000 euroa kesäkuussa, Pajunen totesi STT:lle.

Helsinkiläisjoukkue yrittää helpottaa akuuttia ongelmaa lipunmyynnin avulla, sillä tavoite on asetettu seuraaviin neljään kotiotteluun.

– Tavoitteemme on myydä seuraavaan neljään kotiotteluumme 20 000 lippua. Meillä on yli 800 osakkeenomistajaa, seurassamme 8 000 jäsentä ja lukematon määrä muita jalkapallon ja HIFK:n ystäviä. Tavoite ei siis ole mahdoton: yhteisömme avulla se on tehtävissä. Tehdään tämä yhdessä, niin saamme jatkettua upean seuramme tarinaa eteenpäin, Pajunen jatkaa tiedotteessa.


Joukkueet: