HIFK-kipparin kasetti suli totaalisesti – Sakari Mattila riehui itselleen kaksi varoitusta ja typerän ulosajon

Sakari Mattila HIFK

Veikkausliigan kriisiseura HIFK:n kapteeni Sakari Mattila ei tehnyt joukkueelleen palveluksia ottamalla typerän ulosajon Inter-ottelussa.

Veikkausliigan peränpitäjäksi jämähtäneen HIFK:n tuska syveni entisestään, kun joukkue otti maanantai-illan ainoassa Veikkausliigan ottelussa kotonaan Interiltä käkättimeen selvin 0-3-lukemin.

Ottelu lähti kotijoukkueen kannalta väärään suuntaan jo 23. minuutilla, kun kapteeni Sakari Mattilan kasetti suli totaalisesti sinänsä varsin mitättömässä tilanteessa.

Mattila menetti hermonsa, kun erotuomari Oskari Hämäläinen oli viheltänyt Interille keskikentällä vapaapotkun tilanteessa, jossa Interin pelaaja räpelsi pallon HIFK:lle ja asettui estämään HIFK:n pelaajaa tajuttuaan virheensä.

Mattila juoksi topparin paikalta protestoimaan tilannetta, eikä Hämäläiseltä herunut sympatiaa. Tämän jälkeen Mattila kiinnitti huomionsa avustavaan erotuomariin ja jatkoi mussutustaan teatraalisin elein höystettynä. Tämän jälkeen Hämäläinen ei nähnyt muuta vaihtoehtoa, kuin varoittaa kuumana käynyttä Mattilaa.

Sen verran pahasti Mattilan hiili kuitenkin paloi, ettei hän pystynyt hillitsemään itseään, vaan jatkoi palautteen antamista voimakkain elein, jonka ansiosta Hämäläinen nosti heti perään Mattilalle toisen varoituksen ja ajoi tämän kentältä.

Muutamaa minuuttia selkkauksen jälkeen Inter meni ottelussa johtoon ja meni myös menojaan.

HIFK-kippari Sakari Mattila menettää hermonsa ja räyhää itselleen kaksi keltaista korttia samasta tilanteesta:

Katso myös: Sergio Ramos painoi kantapäämaalin Ranskan supercupissa


Joukkueet: