MTV: HIFK joutumassa oikeuteen – Fabrizio Piccareta väittää tehneensä sopimuksen seuran kanssa

HIFK-Ilves 2020 / Pallomeri.net

Veikkausliigassa pelaava HIFK on joutunut erikoisen sopan keskelle, sillä Fabrizio Piccareta väittää allekirjoittaneensa seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Asiasta uutisoi MTV Urheilu.

HIFK vaihtoi valmentajaa heti alkukaudesta, kun Bernardo Tavares irtisanoutui henkilökohtaisiin syihin vedoten. Tilalle palkattiin lopulta Mixu Paatelainen.

MTV Urheilu kertoo kuitenkin erikoisesta sopimussopasta, sillä italialainen Fabrizio Piccareta sanoo tehneensä kaksivuotisen sopimuksen HIFK:n kanssa. Mies odotti jo lentolippua ja saapumista Suomeen, kun valmentaja sai tiedon Paatelaisen palkkaamisesta.

– En rehellisesti tiedä, mistä tämä ratkaisu johtui, enkä totta puhuen haluakaan tietää. Olen erittäin pettynyt siihen, että minua kohdeltiin kuin amatööriä. En ole koko 20-vuotisen jalkapallourani aikana saanut tällaista kohtelua, Piccareta jatkaa MTV:lle.

MTV Urheilu on nähnyt Piccaretan allekirjoittaman kahden vuoden sopimuksen ja sen tietojen mukaan italialaisvalmentaja olisi viemässä asian oikeuteen.

– Kun tämä tapahtui, en voinut uskoa sitä. Ajattelin, että tällaista voisi ehkä sattua muualla maailmassa, mutta ei koskaan Suomessa, Piccareta harmittelee MTV:lle.

Paatelainen ei ole saanut ainakaan toistaiseksi helsinkiläisten kurssia käännettyä, vaan seura majailee edelleen sarjataulukon viimeisenä.


Joukkueet: