HIFK nappasi kaksi HPK-hyökkääjää – julkaisi yhteensä 8 uutta hankintaa

HIFK nappasi kaksi HPK-hyökkääjää – julkaisi yhteensä 8 uutta hankintaa

HIFK tiedotti uusista hankinnoistaan. Joukkueeseen liittyvät muiden muassa HPK:ssa mestaruutta juhlineet Otto Paajanen sekä Teemu Turunen.

Hämeenlinnasta saapuvan kaksikon lisäksi Nordenskiöldinkadulle suuntaavat hyökkääjät Jere Sallinen (Örebro), Jesse Saarinen (Pelicans) ja Sebastian Dyk (Södertälje), puolustajat Mikko Kousa (Pelicans) ja Rony Ahonen (Lukko) sekä maalivahti Frans Tuohimaa (SaiPa).

Turunen oli Liigan runkosarjan pistepörssissä kolmas ja pudotuspeleissä toinen.

Runkosarjassa 23-vuotias hyökkääjä mätti 57 peliin 54 tehopistettä (20+34). Pudotuspelien 17 ottelussa hän teki tehot 5+9=14.

Hyökkääjistä Turusen, Paajasen, Sallisen ja Dykin sopimukset ovat 1+1-vuotisia ja Saarisen kaksivuotinen.

Kousan sopimus on kaksivuotinen ja Ahosen 3+1-vuotinen. Tuohimaan sopimus ulottuu kevääseen 2021.

– Maalivahtiosasto on entistä vahvempi. Hyökkäyksestä lähti viime kauden päätteeksi paljon tehopisteitä, mutta aukot on paikattu erittäin hyvillä pelaajilla. Puolustukseen saimme paluumuuttajat Mikko Kousan ja Rony Ahosen ja kalusto on jo nyt vahva ja kiekollisessa pelissä taitava, urheilujohtaja Tobias Salmelainen sanoi HIFK:n tiedotteessa.

– Puolustukseen on haluttu myös jättää tilaa sisäiselle kasvulle, sillä meillä on kourallinen nuoria lupaavia puolustajia peliajasta taistelemassa.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut