Ennakko: Pystyykö HIFK lyömään sarjan tasoihin Nordiksella?

jäähykuninkaat Kärpät-HIFK Liigan Markus Kankaanpera HIFK Liiga / Pallomeri.net

Kärpät aloitti välieräsarjan voitolla, kun se kaatoi HIFK:n Raksilassa jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Nyt edessä on toinen kohtaaminen.

Helsinkiläisillä riittää panosta perjantaina, sillä toinen peräkkäinen tappio saattaisi olla kohtalokas finaalipaikan suhteen. Avausosa osoitti sen, että HIFK:lla riittää kyvyt haastamaan Kärpät, kunhan peli pysyy kasassa. Se osoitti myös sen, että Kärppien lyömiseen ei riitä hetkelliset hyvät otteet, vaan punaisen langan täytyy pysyä käsissä koko 60 minuuttia.

Kärpät on rutiinitasoltaan niin jäätävän kova nippu, että sen ei tarvitse olla edes aivan parhaimmillaan, kun se pystyy jo raapimaan voittoja. Oululaiset ovat myös suosikkeja Helsingissä, joten vierasvoittoa ei voi pitää mitenkään yllätyksenä.

Ottelu käynnistyy klo 18:30 ja se on nähtävillä TV:stä Telian välityksellä.

Mainos alkaa

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 10 euron talletuksella 50 euroa pelirahaa. Alta voit lukea ohjeet siihen, miten tarjousta hyödyntämällä voi tehdä tiliä Kärppien voitolla.

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla 111 euroa:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50 € pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa Kärppien voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä Kärppien voitosta saa kertoimeksi 2.22, joten voittosummaksi tulisi 111 euroa. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  5. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.