Liigan kilpavarustelu jatkuu – HIFK hankki Jeremy Dehnerin ja Antti Tyrväisen

ammattiurheilijoiden määrä suomessa Lennart Petrell HIFK Liiga / Pallomeri.net

HIFK on hankkinut kaksi pelaajaa. Puolustaja Jeremy Dehner siirtyy Helsinkiin ECHL-liigasta ja hyökkääjä Antti Tyrväinen Lahden Pelicansista.

HIFK on vahvistanut rivejään puolustaja Jeremy Dehnerillä ja hyökkääjä Antti Tyrväisellä. Dehner siirtyy ECHL:n Florida Everbladesista loppukauden sopimuksella. Jokereista tuttu Dehner on pelannut tämän viisi edellistä kautta Saksan pääsarjassa.

– Dehner on monipuolinen, erinomaisesti luisteleva ja hyvin kiekkoa liikuttava puolustaja, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen toteaa HIFK:n Bättre Folk-sovelluksessa julkaistussa tiedotteessa.

– Dehnerillä oli paljon kysyntää Suomessakin, mutta onneksi hän valitsi seurakseen HIFK:n. Markus Kankaanperä siirtyi meiltä Saksaan tällä viikolla, ja tarvitsimme vahvistusta puolustukseemme, Salmelainen jatkaa.

Mainos alkaa

Tyrväinen puolestaan siirtyy Lahden Pelicansista loppukauden mittaisella lainasopimuksella.  Siirron yhteydessä Tyrväinen teki uuden sopimuksen Pelicansin kanssa. Hän jatkaa Lahdessa seuraavien kahden kauden ajan.

– Tyrväinen on iso hahmo lahtelaisessa jääkiekkoilussa ja tärkeä pelaaja niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Mies tuo koppiin sekä jäälle johtajuutta ja on ollut myös pelillisesti viime kausina meidän kärkihyökkääjiämme. Olemme oikein tyytyväisiä, että mies haluaa jatkaa täällä myös tulevilla kausilla, iloitsee Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen seuran tiedotteessa.

– Jatkosopimus Pelicansiin on itselleni kunnia-asia. Ensisijainen tahtotilani on ollut jatkaa täällä ja vaikka meneillään on vaikea kausi, niin minulla on vahva usko tulevaisuuteen, kommentoi puolestaan Tyrväinen.

Tsekkaa myös: Video: Mattias Tedenby tekaisi historian likaisimman rankkarimaalin NLA:ssa

 


Joukkueet: