HIFK:n ovela kuvio toi jatkoaikavoiton – Jori Lehterä hiipi vaihtoon ja Kristian Vesalainen karkasi läpiajoon

HIFK Kristian Vesalainen (Jori Lehterä)

HIFK:n voittomaali Lukkoa vastaan sisälsi upean oivalluksen, kun Jori Lehterä vapautti Kristian Vesalaisen läpiajoon menemällä vaihtoon.

HIFK nappasi komean jatkoaikavoiton Raumalta oltuaan jo reilusti tappiolla. Peli kääntyi HIFK:lle lopulta lukemin 5-4 ja ottelun voittomaali oli illan ehdoton kohokohta.

Maali näet sisälsi todella ovelan kuvion. Siinä ei ole mitään yllättävää, että joku karkaa läpiajoon Jori Lehterän esityöstä, mutta tällä kertaa Lehterän “tarjoilu” oli luonteeltaan hieman erilainen kuin normaalisti.

Mainos alkaa:

Lehterä näet vapautti Kristian Vesalaisen läpiajoon liukumalla yhtäkkiä vaihtoon kesken hyökkäyksen. Lukon Sebastian Repo oli merkkaamassa Lehterää ja tajusi aivan liian myöhään, että Vesalainen hyppäsi aition toisesta päästä hänen selustaansa ja paineli läpi.

Vesalainen sai Luke Martinin maukkaan avauksen lapaansa, polki karkuun ja painoi kiekon maalin kattoon.

– Tuo oli suoraan Olegs Znaroksin kikkapussista tuo jatkoaikakuvio. Se oli niin hiottu, että olin varma, että häviän aloituksen, Lehterä veisteli maalista C Moren haastattelussa.

Jori Lehterä painuu vaihtoon ja Kristian Vesalainen karkaa maalintekoon:

https://twitter.com/HIFKHockey/status/1703099387168043054

Lehterä väritteli voittomaalista C Moren haastattelussa:

Katso myös: Sportin Reece Scarlett pokkasi Liiga-kauden ensimmäisen pelikiellon – ruma poikittainen osui vastustajaa kaulaan


Pelaajat: ,
Joukkueet: