Helsingistä jysähti! HIFK antoi potkut Ari-Pekka Selinille!

Helsingistä jysähti! HIFK antoi potkut Ari-Pekka Selinille!

HIFK on erottanut päävalmentajansa Ari-Pekka Selinin tehtävästään. Tilalle nousee apuvalmentajana toiminut Jarno Pikkarainen.

Alle odotusten tällä kaudella pelannut IFK teki todella kovan ratkaisun, kun seura päätti erottaa viime kaudella joukkonsa pronssille johtaneen Ari-Pekka Selinin.

Uudeksi vastuuvalmentajaksi nousee Jarno Pikkarainen, josta oli tarkoitus tulla päävalmentaja vasta ensi kaudella. Nyt mies saa mahdollisuuden näyttää taitonsa jo loppukauden aikana.

– Päätimme aikaistaa valmennusvastuun siirtymistä Seliniltä Pikkaraiselle, kommentoi IFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen tiedotteessa.

Pikkarainen ei ole aikaisemmin toiminut Liigassa päävalmentajana, mutta Mestiksestä löytyy kokemusta, sillä luotsi johdatti muun muassa Jukurit mestaruuteen kaudella 2012-2013. Ura Jukureiden päävalmentaja päättyi kuitenkin potkuihin, kun Pikkarainen otti ravintolassa yhteen pelaajansa kanssa.

Nyt Pikkaraisella avautuu loistava mahdollisuus nousta jälleen Suomen valmentajaeliittiin, sillä HIFK:n materiaali on sitä tasoa, että menestystä sopii odottaa.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut