Video: Tyly pommi leukaan – Herbert Sousa voitti keskisarjan olympiakultaa napakalla tyrmäyksellä

Herbert Sousa / Pallomeri.net

Tokion Olympialaisten miesten keskisarjan nyrkkeilyn kultamitali ratkesi tylyn tyylikkäästi, kun Herbert Sousa tyrmäsi vastustajansa.

Tokion Olympialaisten miesten nyrkkeilyssä ratkottiin keskisarjan kultamitali varsin komeaan tyyliin, kun Brasilian Herbert Sousa tyrmäsi Ukrainan Oleksandr Khyzniakin kolmannessa erässä.

Khyzniak oli juuri ennen ratkaisua ottanut mukisematta vastaan Sousan tylyjä iskuja, kunnes perille löysi pommi, jolle Khyzniak ei voinut enää mitään.

Sousa kajautti tylyn vasemman koukun Khyzniakin leukaperiin ja tämä tipahti välittömästi kanveesiin. Khyzniak nousi ylös, kun tuomari laski lukua, mutta oli mitä ilmeisimmin tuomarin mielestä sen verran muissa maailmoissa, että tuomari päätti keskeyttää ottelun siihen paikkaan.

Khyzniak protestoi päätöstä tv-kuvien perusteella, mutta tuomari pysyi päätöksessään ja näin Sousa pääsi juhlimaan olympiakultaa tyrmäysvoitolla.

Herbert Sousa tempaisee Oleksandr Khyzniakia reippaasti leukaan ja voittaa olympiakultaa:

https://twitter.com/dplussportfi/status/1423890104339271684

Katso myös: Video: Viimeinen olympiakävelijä oli yli tunnin voittajaa perässä – maaliintulo aiheutti huikean tunnemyrskyn