Video: Henrik Borgström viimeisteli NHL-kauden avausmaalinsa

Henrik Borgström Florida Panthers - Pallomeri.net

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Henrik Borgström iski kauden ensimmäisen – ja koko NHL-uran toisen – osumansa, kun Panthers oli matkannut Toronto Maple Leafsin vieraaksi.

Yllä olevassa lauseessa tulikin sitten jo mainittua vierailijoiden kaikki ilonaiheet kyseistä visiittiä koskien, sillä Maple Leafs oli tyly isäntä vieden voiton lukemin 6-1.

Borgströmin osuma syntyi päätöserän puolivälin jälkeen, kun suomalainen sai kiekon haltuunsa b-pisteen kaarella ja viritti terävän rannelaukauksen, joka upposi Frederik Andersenin selän taakse. Iso kunnia osumasta menee myös hyvää maskia tehneelle Frank Vatranolle.

Mainos alkaa

Ottelun tehokkaimpina häärivät neljä tehopistettä mieheen merkkauttaneet Auston Matthews (2+2) sekä Morgan Rielly (0+4). Matsin kaikki tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Borgström on pelannut tällä kaudella kolme NHL-ottelua tehoin 1+1. AHL:n puolella jälki on ollut vakuuttavaa, sillä Springfield Thunderbirdsin paidassa 24 otteluun on syntynyt 22 tehopistettä (5+17). Hänet valittiin myös AHL:n kuukauden tulokkaaksi lokakuussa.

Tsekkaa myös:

Video: Dustin Byfuglien ryöväsi kiekon Brent Burnsilta ja karkasi maalintekoon

Video: Nikolaj Ehlers sinetöi hattutemppunsa äärimmäisen erikoisella tyylillä

Henrik Borgström & kauden ensimmäinen NHL-maali:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,