Video: Henrik Borgström viimeisteli NHL-kauden avausmaalinsa

Henrik Borgström Florida Panthers - Pallomeri.net

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Henrik Borgström iski kauden ensimmäisen – ja koko NHL-uran toisen – osumansa, kun Panthers oli matkannut Toronto Maple Leafsin vieraaksi.

Yllä olevassa lauseessa tulikin sitten jo mainittua vierailijoiden kaikki ilonaiheet kyseistä visiittiä koskien, sillä Maple Leafs oli tyly isäntä vieden voiton lukemin 6-1.

Borgströmin osuma syntyi päätöserän puolivälin jälkeen, kun suomalainen sai kiekon haltuunsa b-pisteen kaarella ja viritti terävän rannelaukauksen, joka upposi Frederik Andersenin selän taakse. Iso kunnia osumasta menee myös hyvää maskia tehneelle Frank Vatranolle.

Mainos alkaa:

Ottelun tehokkaimpina häärivät neljä tehopistettä mieheen merkkauttaneet Auston Matthews (2+2) sekä Morgan Rielly (0+4). Matsin kaikki tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Borgström on pelannut tällä kaudella kolme NHL-ottelua tehoin 1+1. AHL:n puolella jälki on ollut vakuuttavaa, sillä Springfield Thunderbirdsin paidassa 24 otteluun on syntynyt 22 tehopistettä (5+17). Hänet valittiin myös AHL:n kuukauden tulokkaaksi lokakuussa.

Tsekkaa myös:

Video: Dustin Byfuglien ryöväsi kiekon Brent Burnsilta ja karkasi maalintekoon

Video: Nikolaj Ehlers sinetöi hattutemppunsa äärimmäisen erikoisella tyylillä

Henrik Borgström & kauden ensimmäinen NHL-maali:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,