Täysin uskomaton jatkoaikamaali – Ogden Mustangsin Henri Mustonen hukkasi kiekon suoraan omaan maaliin

Henri Mustonen Ogden Mustangs

Junioriliiga USPHL:n playoffeissa nähtiin hämmästyttävä hetki, kun Ogden Mustangsin Henri Mustonen teki oman maalin jatkoajalla.

Junioriliiga United States Premier Hockey Leaguen pudotuspeleissä nähtiin aprillipäivänä varsin koominen ja nolo loppuratkaisu, kun Idaho Falls Spud Kings ja Ogden Mustangs pelasivat keskinäisen ottelusarjansa kolmatta peliä.

Peli meni jatkoajalle ja ratkaisua saatiin odottaa viitisentoista minuuttia, mutta tuskin osasi odottaa millä tavalla se tulisi tapahtumaan. Mustangsin puolustaja Henri Mustonen otti kiekon haltuunsa ja lähti oman maalin taakse. Juuri maalin etutolppaa ennen kiekko kuitenkin hukkui Mustosen lavasta.

Mainos alkaa:

Kiekko lipui kohti maalia ja kun maalivahti oli vasta palaamassa luukulle, pääsi kiekko livahtamaan tolpan vierestä sisään, eikä Mustonen enää ehtinyt paikkaamaan tilannetta. Näin Spud Kings juhli kotiyleisönsä edessä varsin uskomatonta voittomaalia. Maali merkittiin Easton Edwardsille, joka mitä ilmeisimmin heitti kiekon Mustangsin päätyyn ennen kuin Mustoselle kävi mitä kävi.

Tämä jäi kuitenkin Spud Kingsin kauden viimeiseksi juhlahetkeksi, sillä vaikka he tällä erikoisella voittomaalilla kavensivat sarjan lukemiin 2-1, voitti Mustangs kaksi seuraavaa peliä ja jyräsi jatkoon voitoin 4-1.

Ogden Mustangsin Henri Mustonen hukkaa kiekon ja se lipsahtaa nolosti omaan maaliin jatkoajalla:

Katso myös: Capitalsin Nick Jensen paiskautui rajusti laitaa päin – jouduttiin kuljettamaan kentältä paareilla