Henri Kontinen Australian Openin finaalissa – tässä live stream matsiin!

Henri Kontinen John Peers Australian open avoimet live stream - pallomeri.net

Suomen Henri Kontinen tavoittelee sunnuntaina parinsa, australialaisen John Peersin kanssa toista Australian avointen voittoa. Turnauksen finaalimatseihin on saatavilla ilmainen live stream.

Australian Open – tässä live stream turnauksen ratkaisuhetkiin!

Henri Kontinen Australian Openin finaalissa – tässä tennis live stream otteluun:

Kontinen ja John Peers jatkoivat Leonardo Mayeria ja Joao Sousaa vastaan pelatussa välierässä totuttua rataa voittamalla ottelun suoraan erin 2-0. Suomalais-australialainen pari ei ole hävinnyt koko turnauksessa vielä erääkään.

Mainos alkaa:

Finaalissa vastaan asettuu kovan luokan ranskalaiskaksikko Nicolas Mahut / Pierre-Hugues Herbert, jotka olivat ennen turnauksen alkua sijoitettu viidenneksi. Kontisen ja Peers puolestaan olivat turnauksen 13. sijoitettu pari.

Kontisella ja Peersillä on Australiasta hyviä muistoja kahden vuoden takaa, sillä tuolloin he nappasivat tähän mennessä ainoan Grand Slam -voittonsa.

Kontinen-Peers-kaksikko on kohdannut historiansa aikana kolmesti Mahutin ja Herbertin. Ensimmäisellä kerralla ranskalaiset olivat vahvempia, mutta kaksi viimeisinä on mennyt Kontisen ja Peersin nimiin.

Mahut ja Herbert ovat olleet maailman kärkeä jo useamman kauden ajan ja se näkyy myös kaksikon saavutuksista, sillä tilillä on voitot kaikista muista Grand Slam -turnauksista paitsi Australian avoimista. Nyt tuo tilasto on mahdollista korjata, mutta edessä on vielä yksi iso haaste.

Odotettu nelinpelin finaali alkaa sunnuntaina klo 6:00 ja se näkyy ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta. Kaksinpelin finaali on ohjelmassa sunnuntaina klo 10:30 alkaen ja siinä kohtaavat Novak Djokovic sekä Rafael Nadal.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

Miesten kommentit voittoisan välierän jälkeen:

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!