Video: KalPan Henri Knuutinen lensi jatkoajalla suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta

Henri Knuutinen

KalPan Henri Knuutinen joutui viettämään hikisiä minuutteja pukuhuoneen puolella, kun miehen sikailu päästi Tapparan viiden minuutin ylivoimalle.

Tappara ja KalPa taistelivat toisessa ottelussa oikein pidemmän kaavan kautta, kun kirvesrinnat taistelivat väkisin kamppailun jatkoajalle. Ensimmäinen jatkoeräkään ei tuonut ratkaisua, joten luvassa oli vielä toinenkin jatkoerä.

Tapparan etsikkoaika koitti ajassa 82:59, kun kuopiolaisten Henri Knuutinen taklasi Blake Parlettia kupoliin. Tuomaristo osoitti KalPa-pelurille isoja ovia viiden minuutin jäähyn merkiksi. Tilanne kuitenkin tarkistettiin uusien sääntöjen nojalla vielä videolta, mutta tuomio ei muuttunut, joten KalPa joutui pelaamaan viisi minuuttia alivoimalla.

Isäntien tahmea ylivoima kesti lopulta vain reilut kaksi minuuttia, kun Charles Bertrand nappasi kahden minuutin jäähyn. Näin ollen puntit tasoittuivat. Tuo ranskalaisen hölmöily tuli kalliiksi, sillä KalPa ratkaisi kamppailun tasavajaalla, kun Aleksander Ruuttu laukoi 3-4-voittomaalin ajassa 85:56.

Joukkueet kohtaavat kolmannen kerran torstaina, jolloin KalPa pelaa ensimmäisen ottelun kotikaukalossaan.

KalPan Henri Knuutinen nappasi ulosajon jatkoajalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: