Video: Henri Jokiharju teki ensimmäisen NHL-maalinsa vastustajan selän kautta

Henri Jokiharju Buffalo Sabres / Pallomeri.net

Buffalon Henri Jokiharju sai tehtyä NHL-uransa avausmaalin Washingtonin verkkoon onnettaren ja vastustajan selän suosiollisella avustuksella.

52 NHL-ottelua se otti, mutta viime yön kierroksella Buffalo Sabresin Henri Jokiharjun tilastoihin merkittiin uran avausmaali. Maali oli varmasti laihahko lohtu sen puoleen, että Sabres otti Washington Capitalsilta pataan maalein 6-1.

Maali tosin syntyi varsin ikimuistoisella tavalla ja toteutti vanhaa kunnon kiekkoklisettä. Jokiharju näet toimitti kiekkoa maalille ja hyviä asioita todella tapahtui. Jokiharjun viivasta lähettämä kuti osui maalin edessä painineen Capitals-pakki Jonas Siegentahlerin selkään ja lepatteli putoavana lehtenä ohi maalivahti Braden Holtbyn.

Sabresin kannalta ottelu lähti aivan väärään suuntaan heti kättelyssä ja tilanne eskaloitui todella nopeasti, sillä Capitals aloitti maalinteon ajassa 06:17 ja meni jo 4-0-johtoon ajassa 10:40. Jokiharjun tekemä maali syntyi toisen erän puolivälissä, mutta sen lähemmäs Sabres ei enää päässyt.

Henri Jokiharju ja NHL-uran avausmaali:

Katso myös: Sami Vatanen tempaisi viuhuvan ranteen yläpesään – maaliputki nyt kolmen ottelun mittainen


Pelaajat:
Joukkueet: