IS: Helsinkiläisseuran pelaaja hermostui totaalisesti – löi vastustajaa ja erotuomaria

IS: Helsinkiläisseuran pelaaja hermostui totaalisesti – löi vastustajaa ja erotuomaria

Helsinkiläisen Atlantiksen pelaaja hermostui täydellisesti Kolmosen Bk-46 -ottelussa. Tuloksena onkin luultavasti massiivinen pelikielto.

Ilta-Sanomat uutisoi sivuillaan todella hämmentävästä tilanteesta, jossa Atlantiksen Konan Kouakou hajotti kasettinsa täydellisesti. IS:n mukaan Kouakou oli taklannut 81. minuutilla BK-46:n riveissä pelannutta Ander Amasorrainia keltaisen kortin arvoisesti. Tämä oli ollut Atlantis-hyökkääjän toinen keltainen kortti, joten samalla viuhahti myös punainen kortti ulosajon merkiksi.

Tästä käynnistyi tapahtumaketju, jota tullaan käsittelemään varmasti kovin ottein Uudenmaan piirin kurinpidossa. Nimittäin Ilta-Sanomien mukaan Kouakou lämäsi vastustajaa suoraan avokämmenellä naamaan. Hermostuminen sai vielä jatkoa tämän jälkeenkin, sillä hyökkääjä yritti huitaista Amasorrainia uudestaan, mutta tällä kertaa isku osui suoraan erotuomari Abdirahman Sugullea.

– Minulla on ollut niska- ja hartiaseudun vaivoja. Isku osui ikävään paikkaan, Sugulle kertoi IS:lle.

Asiasta on tehty myös raportti eteenpäin ja tilanne etenee kurinpidon käsiteltäväksi. Kouakou saattaakin olla pelikiellossa pitkän tovin, sillä erotuomarin koskemattomuuden rikkominen on yksi härskeimmistä tempuista jalkapallokentillä.

Atlantis voitti lopulta BK-46:n numeroin 2-1. Se oli helsinkiläisjoukkueelle jo kauden 11. voitto, kun otteluita on pelattuna 11.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut