Video: Helsinki Volleyn päävalmentaja Dirk Sauermann sai monoa – rikkoi pelaajan fyysistä koskemattomuutta

Dirk Sauermann Helsinki Volley

Salon Seudun Sanomat uutisoi, että Helsinki Volleyn päävalmentaja Dirk Sauermann sai kenkää rikottuaan pelaajan fyysistä koskemattomuutta.

Lentopallon naisten Mestaruusliigan Helsinki Volley tiedottaa, että päävalmentaja Dirk Sauermann on saanut potkut. Seuran tiedote oli hieman hämmentävä, sillä siinä todettiin, ettei potkujen taustalla ole urheilulliset tai muutenkaan ammatilliset seikat.

Salon Seudun Sanomat valaisi asiaa uutisoimalla, että Sauermann erotettiin, koska hän loukkasi pelaajansa fyysistä koskemattomuutta ottelussa Oriveden Ponnistusta vastaan. Ottelu pelattiin 23. lokakuuta.

Ottelun videotallenteelta näkyy, kuinka Sauermann repi pelaajaa paidasta ja työnsi hänet kohti vaihtopenkkiä, kun joukkue oli kolmannessa erässä 0–7-tappiolla.

Tapauksen jälkeen Sauermann ja pelaaja jättivät väliin seuraavalla viikolla Kuusamossa pelatun vierasottelun. Seura kertoi molempien sairastuneen.

Ottelun tapahtumat etenivät Lentopalloliiton kurinpitokäsittelyyn. Liiton kilpailujohtaja Jari Lankisen mukaan asianosaisiin on oltu yhteydessä, mutta tapaus käsiteltiin pelaajan toiveesta seuran sisäisesti.

Helsinki Volleyn päävalmentaja Dirk Sauermann sai kenkää tämän tapauksen takia:

Tsekkaa myös: NFL-tähti Aaron Rodgers keskellä kiusallista kohua – valehteliko koronarokotuksesta?