ATP Challenger Helsinki: Emil Ruusuvuori – Otto Virtanen – tässä ilmainen live stream!

ATP Challenger Helsinki: Emil Ruusuvuori – Otto Virtanen – tässä ilmainen live stream!

Tali Open tarjoilee torstaina huippumielenkiintoisen matsin, kun Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen kohtaavat. Helsingin Challengeriin on saatavilla ilmainen live stream!

Emil Ruusuvuori – Otto Virtanen | Tässä ilmainen tennis live stream!

Helsingin ATP Challenger -turnaus, eli Tali Open on edennyt suomalaisittain jopa sensaatiomaisen hyvin, sillä peräti neljä sinivalkoista peluria on selvittänyt tiensä kolmannelle kierrokselle.

Keskiviikon todellinen mahtisuoritus nähtiin Otto Virtasen (ATP-1135) toimesta, kun 18-vuotias nuorukainen kaatoi maailmanlistan 117. sijalla olevan Thomas Fabbianon kolmieräisen taiston päätteeksi.

Kun myös Emil Ruusuvuori hoiti oman toisen kierroksen ottelunsa tyylillä, tarkoittaa se sitä, että nämä kaksi peluria kohtaavat toisensa torstaina Talin Tenniskeskuksen pääkentän viimeisessä ottelussa – alustavan aikataulun mukaan klo 17:30 alkaen.

Muista suomalaisista kolmannella kierroksella ovat mukana Patrik Niklas-Salminen (ATP-520), joka kohtaa torstaina espanjalaisen Carlos Tabernerin (ATP-212). Harri Heliövaara (ATP-675) saa puolestaan kunnian avata torstain pelit ottelulla ranskalaista Hugo Grenieriä (ATP-302) vastaan.

Turnauksen kaavion löydät Tali Openin virallisilta nettisivuilta.

Helsingin ATP Challenger -turnauksen kaikki matsit näkyvät maksuttoman live streamin välityksellä.

Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri live stream -palvelun.

Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Tsekkaa myös:

Tenniskausi huipentuu Lontoossa: Tässä ilmainen ATP Finals live stream!

ATP Challenger Helsinki – Tali Open: Kaikkiin matseihin tarjolla maksuttomat live streamit!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut