Helmarit sai oman kannatusbiisinsä EM-kisoihin – tunteikas musiikkivideo julkaistiin juuri kisojen alla

Helmarit kisabiisi

Helmarit aloittavat EM-kisaurakkansa perjantaina ja kisafiiliksen nostatusta varten joukkueelle on tehty oma EM-kisabiisi.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue aloittaa EM-kisataipaleensa tämän viikon perjantaina ottelulla Espanjaa vastaan ja nyt Helmareina tunnettu joukkue on saanut oman kannatusbiisinsä. Helmarien EM-kisakappaleen on tehnyt Emilia Ex.

Helmarit-nimien kappale on ensimmäinen Suomen naisten jalkapallomaajoukkueelle tehty kisakappale. Kappale julkaistiin jo huhtikuussa, jotta faneilla oli mahdollisuus tutustua kappaleeseen etukäteen ennen kisoja, mutta musiikkivideo julkaistiin vasta kisojen alla.

Ajatus kisakappaleesta kävi artistin mielessä ensimmäistä kertaa jo silloin, kun Helmarit varmisti EM-kisapaikkansa. Emilia Ex ehdotti ideaa ensimmäisenä kumppanilleen, Helmareiden maalivahti Tinja-Riikka Korpelalle.

– Kysyin Tinnin mielipidettään ja hän innostui heti. Tein kappaleen taustatyötä niin, että haastattelin Tinniä ja muita joukkuelaisia ja he kertoivat minulle Helmareista ja siitä, millaista on olla osa joukkuetta, Emilia Ex paljasti Ilta-Sanomille.

Helmarit sai omaa nimeään kantavan EM-kisabiisin, joka on Emilia Ex:n käsialaa:

Tsekkaa myös: Lähde: Cristiano Ronaldo haluaa pois Manchester Unitedista


Joukkueet: