Ovela vaparikuvio onnistui – Hellas Verona narutti AS Romaa kunnolla

Hellas Verona vs AS Roma / Pallomeri.net

Hellas Verona yllätti AS Roman pelaajat totaalisesti ovelalla vapaapotkukuviolla, joka vaati hieman näyttelijänlahjoja.

AS Roma ja Hellas Verona iskivät yhteen sunnuntain Serie A -kierroksella ja ottelun maalihanat avattiin varsin ovelalla tavalla. Maali syntyi jo ottelun 5. minuutilla, kun Verona sai vapaapotkun oikealta laidalta.

Tilanteen tärkein arkkitehti oli Davide Faraoni, jonka tehtävä oli näyttelijänlahjoillaan vakuuttaa Roman joukkue siitä, että he voivat vielä laskea suojauksensa hetkeksi. Faraoni oli jo ampumassa, mutta jäikin levittelemään käsiään ja ilmeisesti antamaan omilleen ohjeita, kunnes pallo pistettiinkin liikkeelle ja kahdella kosketuksella peliväline olikin täysin vapaaksi jääneen Faraonin jalassa.

Faraoni keskitti ja Antonin Barak painoi pallon verkkoon. Näppärä kuvio onnistui täydellisesti ja Faraoni sai tarvitsemansa ajan ja tilan, jolla luoda maalipaikka. Ottelun puoliajalle mentiin lopulta Veronan 2-0-johdossa, mutta ilo ei ollut järin pitkäikäinen, sillä Roma kiipesi tasoihin 84. minuutilla ja peli päättyi tasalukemiin 2-2.

Tasapeli oli varmasti iso pettymys Veronalle, mutta erityisen murskaavan siitä teki joukkueiden välinen historia. Verona ei näet ole voittanut Romaa Stadio Olimpicolla sitten vuoden 1973, joten synkkä putki sai jatkoa tylyllä tavalla.

Hellas Verona menee 1-0-johtoon AS Romaa vastaan ovelalla vapaapotkukuviolla:

Katso myös: Australiassa nähtiin uskomaton maali skorpioonipotkulla