Video: Heidenheim-pakista tuli antisankari – hämmentävä oma maali maksoi käytännössä sarjanousun

Norman Theuerkauf Heidenheim / Pallomeri.net

Heidenheim jäi Werder Bremenille kakkoseksi Bundesliigan karsinnoissa. Sarjanousu alkoi luisua käsistä, kun joukkueen puolustaja teki oman maalin.

Bundesliigan ratkaiseva karsintaottelu Heidenheim-Werder Bremen ei olisi lähteä enää jännittävämmistä asetelmista, kun parin ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Heidenheimin sarjanoususta kuitenkin vesittyivät käytännössä jo kolmannella minuutilla, kun puolustaja Norman Theuerkaufille kävi uskomaton oikosulku. Hän ilmeisesti yritti siivota irtopalloa pois omalta rangaistusalueeltaan, mutta päätyikin täysin paineettomassa tilanteessa ampumaan pallon perin tyylikkäästi omaan nuottaan.

Mainos alkaa

Näin Bremen sai valtavan edun vierasmaalin muodossa aivan ilmaiseksi. Heidenheim tasoitti ottelun, mutta lisäajalla tuli lisää lunta tupaan, kun Bremen niittasi toisen osumansa. Theurkaufista tuli Heidenheimin todellinen antisankari, sillä hän höntyili myös Bremenin jälkimmäisessä osumassa.

Heideheim tasoitti vielä rangaistuspilkulta lisäajan lopussa, mutta aika loppui ja Bremen juhli säilymistään. Bremenin Niklas Moisander seurasi ratkaisupelin siviilit yllä, sillä hänet ajettiin ulos ensimmäisessä osaottelussa.

Heidenheim-pakki Norman Theuerkauf tumpeloi pallon omaan rysään: