Erikoinen skandaali Slovakian liigassa – HC Presov erotti kaksi pelaaja pullonpalautuskoneen huijaamisesta

hockeyallsvenskanin IIHF (generic hockey) Jääkiekkoliitto HC Presov / Pallomeri.net

Slovakian Extraligassa on paljastunut varsin erikoinen skandaali, jonka johdosta HC Presov päätyi erottamaan kaksi pelaajaansa.

Slovakian Extraligan HC Presov tiedotti, että David Ruzickan ja Jan Tavodan sopimukset on irtisanottu. Syyksi paljastui erittäin erikoinen ja härski huijaustapaus.

– Pelaajiemme kuuluu olla esikuvia nuorille kiekkoilijoille ja tämän kaksikon teot ovat seuramme arvojen vastaista, seuran Facebook-päivityksessä todettiin.

Kyseiset teot koskivat paikallisen marketin pullonpalautusautomaattia. Pelaajat saivat koneen hyväksymään tyhjät olutkorit useaan kertaan toistuvasti ja käyttivät pullonpalautusrahat uusien juomien ostoon.

Erittäin noloksi tapauksen teki se, että pelaajat jäivät kiinni joukkueen omistajan ja general managerin Robert Luptakin ilmiannettua kaksikon poliisille valvontakameran kuvien perusteella. Oudoin piirre tapauksessa oli se, että kaksikko ei saanut tempustaan kovinkaan mainittavaa rahallista hyötyä, sillä yksittäisen olutkorin hinta oli arviolta noin 3,30 euroa.

Tsekkaa myös: Naisleijonien pelaajilta upea ele – ryntäsivät joukolla lohduttamaan kyynelehtivää Japanin kapteenia