Eteneekö HAVU finaaliin? Näin teet kympillä yli 110 euroa

HAVU

HAVU taistelee lauantai-iltana paikasta Flashpoint-turnauksen Grand Finaliin, mikä toisi organisaatiolle myös hirmuiset palkintorahat.

HAVU vs. MAD Lions klo 22:00

HAVUn meno Flashpoint-turnauksessa on ollut suorastaan jäätävää, sillä se on murskannut vastustajia ja ansainnut otteluihin ennakkosuosikin aseman, vaikka vastassa on ollut rankingissa edellä olevia joukkueita. Viime ottelussa jalkoihin jäi Cloud9, joka oli täysin vailla mahdollisuuksia loistavasti yhteen pelanneen HAVUn kanssa.

MAD Lions on rankingin perusteella turnauksen kovin joukkue, mutta se ei todellakaan ole voittamaton, sillä suomalaisjoukkuekin on jo kertaalleen turnauksessa napannut voiton tanskalaisista.

Lauantain ottelussa onkin kaikki mahdollisuudet jälleen suomalaisjuhliin, mikäli HAVUn taso pysyy edellisten otteluiden tasolla. Matsi käynnistyy klo 22:00 ja se näkyy ilmaiseksi Coolbetin sivuilla.

Mainos alkaa

Näin Coolbetin uusi asiakas voi tienata 10 eurolla yli 110€:

  1. Rekisteröidy Coolbetille TÄSTÄ LINKISTÄ ja talleta 10€ käyttämällä koodia 4XBONUS
  2. Saat pelitilillesi yhteensä 50€ pelirahaa tervetulobonuksena.
  3. Lyö kaikki 50 euroa HAVUn voitolle.
  4. Kirjoitushetkellä HAVUn voitosta saa kertoimeksi 2.23, joten voittosummaksi tulisi 111.5 euroa.
  5. (HUOM! Kerroin saattaa elää ennen ottelua.)
  6. Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

Ottelut: