HAVU-Cloud9 live stream – näin katsot ottelun ilmaiseksi netistä

HAVU-cloud9

HAVU on selvittänyt tiensä jo neljän parhaan joukkoon Flashpoint-turnauksessa. Seuraava koitos on tiistaina: Tässä live stream HAVU-Cloud9-otteluun.

HAVU-Cloud9 – ilmainen live stream

HAVUn turnaus oli katkolla maanantaina ja avauskartan katkera tappio heikensi mahdollisuuksia entisestään. Suomalaisjoukkue kuitenkin väänsi väkisin itselleen voiton ja lunasti paikan neljän parhaan joukkoon. HAVU pelaa kuitenkin alemmassa kaaviossa, joten finaalipaikka vaatii vielä kaksi voittoa.

Seuraavaksi vastaan asettuu Cloud9, jonka HAVU jo kertaalleen kaatoi tässä turnauksessa. Myös tällä kertaa suomalaiset lähtevät otteluun suosikkeina, vaikkakin rankingissa yläpuolella oleva Cloud9 pystyy varmasti antamaan kunnon haasteen. Luvassa on mielenkiintoinen kamppailu, jonka voittaja lunastaa itselleen paikan kolmen parhaan joukkoon, mikä takaa organisaatiolle 100 000 dollarin palkintorahat.

Ottelu alkaa klo 20:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä!

Mainos alkaa

Coolbetin sivuilla on tarjolla ilmainen live stream otteluun, joten pääset jännittämään OG:n otteita suorana lähetyksenä. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!


Ottelut: