Video: Tottenhamin Harry Winks tekaisi upean osuman lähes puolesta kentästä

harry winks tottenham spurs - pallomeri.net

Tottenhamin Harry Winks vastasi illan komeimmasta osumasta, kun Spurs höykytti Ludogoretsia Eurooppa-liigan torstaikierroksella.

Lontoolaisseura oli täysin ylivoimainen, mistä puhuu omaa kieltään jo pelkästään maalintekopaikkojen lukumäärä: Tottenham sai luotua tekopaikkoja 25 ja bulgarialaisvieraat puolestaan tasan nolla.

Ludogoretsilla oli ottelun aikana vaikeuksia päästä jopa hyökkäyskolmannekselle saakka.

Mainos alkaa:

Winksin osuma nähtiin reilun puolen tunnin kohdalla, kun hän päätti lähteä yrittämään omaa ratkaisua rajaheiton jälkeen – siitäkin huolimatta, että matkaa maaliin oli yli 40 metriä.

Tämä myös kannatti, sillä miehen lähettämä laukaus upposi maalivahti Plamen Iliev Ivanovin selän taakse. Jokainen voi sitten itse päätellä, että mahtoiko Winksin tarkoitus kuitenkin olla pelata vain pystypallo, joka karkasikin vahingossa hieman liian pitkäksi.

Ottelu päättyi lopulta lukemiin 4-0. Spursin muista maaleista vastasivat kahdesti osunut Carlos Vinicius sekä Lucas. Tottenham ja Royal Antwerp ovat J-lohkon kärjessä molempien onnistuttua haalimaan neljästä ottelusta 9 pistettä.

Harry Winks maalasi komealla vedolla (tai keskityksellä):

Tsekkaa myös: Video: Huikaiseva tunarointi Paraguayn liigassa – Libertad-pelaaja löi tiskiin kauden huonoimman viimeistely-yrityksen


Pelaajat:
Joukkueet: