Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool mahtavassa iskussa – välieräpaikka ATP-finaaliturnauksessa varmistui

Harri Heliövaara Lloyd Glasspool - Pallomeri.net

Suomen Harri Heliövaara ja brittipeluri Lloyd Glasspool ovat varmistaneet paikkansa Torinon ATP-finaaliturnauksen nelinpelin välieriin.

Suomalais-brittiläisen parin jalkoihin lohkovaiheen viimeisessä ottelussa jäi Espanjan Marcel Granollers ja Argentiinan Horacio Zeballos tylyin lukemin 6–0, 6–4. Samalla varmistui paikka neljän parhaan joukkoon semifinaaleihin.

– Tämä oli nimenomaan sellainen suoritus, että en tiedä miten kuvailisin sanoilla. Pelattiin käytännössä täydellinen tennisottelu ja missä paikassa. Me tiedettiin, että 2–0-erävoitto varmistaa paikan semifinaaliin, sitä haluttiin ja se otettiin, Heliövaara sanaili ottelun jälkeen.

Välierien parit ratkeavat myöhemmin. Jo nyt kuitenkin on selvää, että Heliövaara ja Glasspool saavat kotiinvietäviksi komean rahapotin. Pelkkä turnaukseen pääseminen toi 130 000 dollarin summan, johon lyödään päälle vielä 93 000 dollaria kummastakin alkulohkon voitosta.

Mikäli pari etenee voittoon asti, palkintopotti nousee noin 837 000 dollariin, eli kummallekin olisi luvassa noin 400 000 euroa.

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool olivat kentän kuninkaita torstain ottelussa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Discoveryn Twitterissä.


Pelaajat: