Urheilujohtaja Harri Aho jättää Kärpät – Lauri Marjamäelle jatkosopimus

Harri Aho

Odotuksiin nähden pahasti flopannut Oulun Kärpät tiedotti, että vuodesta 2009 urheilujohtajana toiminut Harri Aho jättää seuran.

Oulun Kärpät tiedotti maanantaina organisaatiotaan koskevista muutoksista, kun seura paljasti, että vuodesta 2009 oululaisten urheilujohtajana toiminut Harri Aho irtisanoutuu tehtävästään välittömästi.

Uuden urheilujohtajan rekrytointiprosessia johtavat seuran kehitysjohtaja Lasse Kukkonen, junioreiden kehityspäällikkö Jari Laukkanen, sekä Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen. Seura kertoo tiedotteessaan, että uutta urheilujohtajaa haetaan lähtökohtaisesti organisaation ulkopuolelta.

– Harri on ollut mukana voittamassa mitaleja ja mestaruuksia. Hän on tehnyt aivan huipputyötä. Tässä kohtaa haluan sanoa Harrille vilpittömät kiitokset Kärppien puolesta siitä, mitä hän on osakeyhtiön puolella tehnyt, Virkkunen sanoo seuran tiedotteessa.

Samalla Kärpät tiedotti, että päävalmentaja Lauri Marjamäki jatkaa pestissään kevääseen 2025. Marjamäen valmennustiimissä katkavat Ari Hilli, Toni Sihvonen ja Ville Mäntymaa. Sihvosen ja Mäntymaan sopimukset kattavat ensi kauden, kun taas Hillin sopimus ulottuu kevääseen 2026.

Tsekkaa myös: Leijonille jysähti ensimmäinen NHL-vahvistus – Kasperi Kapanen mukaan MM-kisoihin


Joukkueet: