Video: Huikeaa pelinlukua ja tekniikkaa – Happee-hyökkääjä läväytti maalivahdin nappipassin ilmasta yläpesään

Juuso Heikkinen Happee / Pallomeri.net

Espoon Oilers ja Jyväskylän Happee pistivät maali-iloittelun pystyyn F-liigassa. Illan komeimman pyyrin niittasi Happeen Juuso Heikkinen.

Lauantain F-liigan kierroksen huippuotteluksi povattu Espoon Oilersin ja Jyväskylän Happeen välinen kohtaaminen ei pettänyt, sillä kaksi vahvaa ryhmää iskivät pöytään kaikkiaan 16 maalin karkelot, kun Happee poistui askista voittajana maalein 6-10.

Ottelun upein osuma näki päivänvalon toisen erän lopussa, kun Happee pelasi alivoimaa. Oilers-laukauksen jälkeen Happeen maalivahti Miko Hassinen otti pallon näppeihinsä. Samalla hetkellä hyökkääjä Juuso Heikkinen lähti haistelemaan läpiajon mahdollisuutta ja kaksikon yhteispeli toimi täydellisesti.

Hassinen luki peliä loistavasti ja heitti aivan loistavan heiton tyhjään tilaan, jonne Heikkinen oli leikkaamassa. Heikkinen oli jo keskiviivan yli, joten pallon piti pompata ennen keskiviivaa ja pallo eteni pomppien aina Heikkiselle asti.

Tämä toi hiukan lisähaastetta Heikkiselle, mutta hyvällä itseluottamuksella varustetulle kokeneelle konnalle eivät pomput olleet lopulta kuin pelkkä hidaste, jos edes sitä.

Heikkinen kajautti pallon yhdellä kosketuksella suoraan pompusta niin tarkasti takayläkulmaan kuin suinkin on mahdollista laittaa ja vei Happeen 6-4-johtoon. Heikkinen nappasi myös pallon talteen ja ojensi sen joukkueen huoltajalle, sillä syöttöpiste oli maalivahti Hassiselle uran ensimmäinen tehopinna.

Happee-hyökkääjä Juuso Heikkinen niittaa pallon ilmasta yläpeltiin alivoimalla:

Katso myös: Video: F-liigassa tuomittiin neljän ottelun pelikielto – OLS:n Olli Wikstedt ajeli TPS-pelaajan kylmäksi