Klassikkovideo: TuS Hannibalin pelaaja lensi päin hätäuloskäyntiä kesken pelin – oven takaa ilmestyi raivostunut yllätysvieras

TuS Hannibalin Marcel Großkreutz / Pallomeri.net

Vuonna 2016 koettiin hämmentävä tapaus kesken sisäjalkapallo-ottelun, kun TuS Hannibalin pelaaja lensi päin hätäuloskäynnin ovea.

Tammikuussa 2016 pelatuissa Dortumindin seudun sisäjalkapallon mestaruuskisoissa nähtiin jotain hyvin hämmentävää, kun TuS Hannibalin ja SC Husen-Kurlin välinen ottelu sai yllättävän käänteen.

Hannibal-peluri Marcel Großkreutz näet ajautui kesken pelin päin hätäuloskäynnin ovea ja teki sen niin, että ovi rymähti auki.

Tämä itsessään olisi jo huvittavaa ja harvinaista, mutta edessä oli paljon odottamattomampi käänne. Oven takaa nimittäin ilmestyi yhtäkkiä hyvin kiukkuinen mieshenkilö, joka yritti vihanpuuskassaan käydä Großkreutzin kimppuun kostoksi saamastaan kolhusta.

Mainos alkaa

Tapaus ei päässyt sen kummemmin eskaloitumaan, sillä kutsumaton vieras saatiin työnnettyä pois pelikentältä samasta ovesta mistä hän sinne oli yhtäkkiä pelmahtanutkin.

On täysi mysteeri, että mitä mies edes teki oven takana, mutta tarinaan saatiin vielä mainio lisäsyvyys, kun Großkreutz kommentoi tapausta paikallismedialle.

– Hän oli ärtynyt ja tivasi minulta, että enkö nähnyt häntä. Olin varma, että hän vitsaili, sillä en tietenkään voinut nähdä häntä suljetun oven läpi, joten nauroin. Sitten hän kysyi mitä oikein nauran ja yritti lyödä minua, Großkreutz kertasi kummallista episodia.

TuS Hannibalin Marcel Großkreutz kokee yllätyksen kolaroituaan hätäuloskäynnin kanssa:

Katso myös: Video: NCAA:ssa nähtiin röyhkeä sukellus – Kentuckyn pelaajat tulivat ”elvyttämään” filmaajan takaisin henkiin