Ovela veto yllätti veskarin totaalisesti – Birminghamin Hannibal Mejbri tykitti vaparin sisään muurin vierestä

Hannibal Mejbri Birmingham

Birminghamin riveissä lainalla oleva Manchester United -lupaus Hannibal Mejbri pamautti todella ovelan vaparimaalin Championshipissä.

Birmingham City oli hyvässä iskussa Championshipin kotiottelussaan West Bromwich Albionia vastaan ja vei matsin maalein 2-0. Ottelun voittomaaliksi jäänyt avausosuma oli varsin katkera pala nieltäväksi vierasjoukkueelle, jota kyykytettiin tilanteessa huolella.

Maali syntyi jo ottelun 10. minuutilla, kun Birminghamille tuomittiin vapari noin 25 metristä ja hieman laidan puolelta. WBA:n veskari David Buttonilla ei käynyt mielessäkään, että pallon taakse asettuneella Hannibal Mejbrillä voisi olla aikeena painaa pallo suoraan maaliin. Näin Button asetteli muurin kuntoon keskitystä varten ja kaksi pelaajaa oli ottamassa suoraa laukausta pois.

Mejbri veti kuitenkin ässän hihastaan ja tykitti viuhuvan kudin, joka kiersi WBA-pelaajien ohi ulkokautta painuen vastustamattomasti vierasjoukkueen uuniin. Manchester Unitedista lainalla oleva Mejbri teki näin ensimmäisen maalinsa Birminghamin paidassa.

Birminghamin Hannibal Mejbri kyykytti pahaa-aavistamatonta WBA-veskaria aivan täysillä:

Katso myös: Rangers-luotsilta upea urheiluhenkeä huokunut päätös – pakotti joukkueensa päästämään maalin


Joukkueet: